Prestijli Otellerde ki Üstünlüğümüz: Teşekkürler POLARİER
Balearik Otel endüstrisinin lider firmalarından İspanya merkezli Polarier firması ile olan partnerlik hikayemizi sizlerle paylaşıyoruz. İspanyol adalarından Küba’ya, Dominik Cumhuriyeti’nden Karayip ülkelerine kadar şubeleri bulunan Polarier firmasının güvenilir bir partner olarak TOLON’u seçmesinin hikayesi.

Polarier kimdir?
Polarier, otel endüstrisinde çamaşırhane hizmetleri sunan İspanyol merkezli bir şirkettir. Projeleri A’dan Z’ye tasarlar ve işletir, bakım ve onarım sağlarlar. Müşterilerine hem müşteri çamaşırhanelerinde hem de Polarier tesislerinde kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor. Polarier müşterilerinin ihtiyaçları ve memnuniyetini çok önemsediği ve dünya genelinde prestijli oteller ile yaptığı başarılı partnerlikleri sonucu dünya genelinde çamaşırhane alanında bilinen ve güvenilir bir partner olmuştur.
Polarier 2007 yılında kuruldu ve yıllar içinde sektörde etkileyici bir proje yönetimi işi geliştirmiştir. Geçmişte ağırlıklı olarak ekipman satışına odaklanmış olsada, son dönemde misyon olarak kiralama temelli komple çamaşırhane çözümleri sunmaya başlamıştır. Şirketin temel amacı, mükemmel çamaşırhane yönetim sistemi sunmaktır. Bu yüzden firma müşterilerine 3 farklı temel aşama da hizmet vermektedir: Müşteri ihtiyaçlarına uygun ekipmanların seçilmesi ve sunulması, çamaşırhane sistemlerinin kontrol ve takibinin sağlanması, optimum çamaşırhane yerleşimi ve alan tasarımı. Temel amacı, otellerin talep ve ihtiyaçlarına kişiselleştirilmiş.
Temel amacı, otellerin talep ve ihtiyaçlarına kişiselleştirilmiş çamaşırhane çözümleri sunmaktır. Şirket olarak Otel işletmelerini tanıyan ve anlayan bir yapıda çalışır ve en iyi fiyatları sunar. Mayorka, Meksika, Dominik Cumhuriyeti ve Küba’da bulunan bayiileri ve yaklaşık 600 kişilik kadrosu ile bütün dünyada hizmet vermektetir.

TOLON ile Partnerliğin Başlangıcı
Polarier TOLON’u projelerinin yenilikçi ve dayanıklı endüstriyel çamaşırhane makineleri üreten güvenilir bir partner olarak buldular.
Partnerlik hikayemiz 2016 yılında ki ilk temasla başladı. Jordi Martinez Molist (Polarier Proje-Mühendislik Müdürü) TOLON ila ilgili olarak şunları söylüyor:
“TOLON firmasını ilk kez ispanya da gerçekleşen bir fuarda gördüm. O dönemde başka bir tedarik firmasında çalışıyordum, çok düşünmedim. Birkaç yıl sonra Polarier için çalışmaya başladığımda Texcare 2016 isimli fuarda TOLON standını gördüm. Tasarım ve kaliteden çok etkilendiğim için TOLON ile iletişime geçtim.”
JENSEN-GROUP ve TOLON Ortaklığı
Polarier o dönemde “Ağır hizmet” ekipman ihtiyaçları için de tedarikçi arıyordu bu sebeple JENSEN-GROUP firmasının makinelerine baktılar, TOLON’da 2016 yılından beri resmi partneriydi. Bu durum onları her iki firma ile de çalışması için etkili oldu. Jordi diyor ki:
“O dönemde bir çok yıkama tüneli ve “heavy-duty” ekipman üreten firmalara baktık ve Jensen-Grup ile çalışmaya karar verdik. Daha sonra JENSEN-GROUP ve TOLON partnerliğini inceleyip TOLON makinelerini kullanabileceğimize karar verdik. Bu büyük partnerlik bizim için belirleyici bir faktör oldu. Aynı projede birbirini tamamlayan ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan iki şirket ile çalışma imkanı kararımızın kesinleşmesini sağladı.”

JENSEN-GROUP ile ortaklığının yanısıra, rekabetçi fiyat imkanları ve performans kalitesinin de TOLON ile çalışmak için etkili bir neden olduğunu düşünüyorlar. Son olarak Makinelerin kullanım kolaylığının TOLON ile çalışmak için ikna edici olduğunu belirttiler. TOLON Avrupa Satış Müdürü Carine Derez ile iyi bir anlaşma yapıldı ve ilk makineler 6 ay boyunca test edildi. Gerisi 2016 yılında başlayıp hala devam eden güçlü partnerliğimizin hikayesidir.

Polarier’in günde 12 ton yıkama kapasiteli ve Mayorka’da bulunan TOLON makinelerinin Listesi:
Çamaşır Kurutma Makineleri
- 2 X TTD110
- 2 X TTD60
- 1 X TTD20
Çamaşır Kurutma Makineleri
- 2 X TTD110
- 2 X TTD60
- 1 X TTD20
Çamaşırhane sektöründe sizin de işini iyi yapan profesyonel bir partner ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.